Recent verschenen persberichten

Bezoek de wijnch√Ęteaux van Bordeaux met CAZEBONNE

Geplaatst op donderdag 15 Juli 2010

En proef de grote wijnen in de wijnmaand!
Voor de wijnliefhebber is oktober altijd een beetje bijzonder. Het is de wijnmaand, een uitgelezen moment om de wijnvoorraad aan te vullen voor de winter en de feestdagen. Voor die mensen, maar ook voor de gewone liefhebber of geïnteresseerde, heeft Cazebonne een uniek arrangement samengesteld waarbij men de grote châteaux in Bordeaux kan bezoeken en de mooiste wijnen kan proeven.

Kasteel
De overnachting is gereserveerd in een 18deeeuws kasteel midden in de wijngaarden van het Bordeaux gebied en wordt beheerd door Nederlanders. ’s Morgens wordt hier het ontbijt geserveerd en de eerste avond ook het diner. In de dagen daarna staat één van de Grand Cru’s van de Médoc op het programma: Château Mouton Rothschild, Château Lafitte Rothschild, Château Giscours of Château Lynch Bages.

Cursus
Daarnaast kan men naar keuze een bezoek brengen aan Pauillac, Margaux, Sauternes of Entre-deux-Mers. Cazebonne heeft op elke plek een authentieke wijnproducent geselecteerd. Voor de echte liefhebber bestaat de mogelijkheid (tegen een geringe betaling) een mini wijncursus van ongeveer twee uur te volgen in het nabij gelegen Saint-Émilion

Prijs: Euro 199 per persoon (vierdaags arrangement) o.b.v. 2 pers.
Kijk op www.cazebonne.nl/pagina/bordeaux
Voor meer informatie en boekingen tel: 072 - 511 6111

Cazebonne is een begrip in de reiswereld en culinair Nederland. Zij organiseren individuele arrangementen en groepsreizen op maat naar de vooraanstaande Europese wijn en gastronomische gebieden.