Recent verschenen persberichten

Eindeloos wokken met LE CREUSET

Geplaatst op maandag 07 Oktober 2013

Le Creuset, de Franse fabrikant bekend van gietijzeren pannen, heeft haar assortiment anti aanbak pannen uitgebreid met multifunctionele sauteerpannen. In de serie “Les Forgées” (letterlijk ‘gesmeed’) vind je pannen van gesmeed aluminium met of zonder glazen deksel. Voorzien van een bijna onverwoestbare antiaanbaklaag kan je hierin bakken, braden, frituren, sauteren, pocheren en laten sudderen. De vastgeklonken roestvrijstalen handvaten geleiden geen warmte voor een koude en betere grip. De pannen zijn vormvast en daarmee geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De multifunctionele Provencaalse Sauteerpannen zijn verkrijgbaar in 4 maten.

Gesmeed aluminium
De ‘Forgées’ zijn vervaardigd uit zeer dik gesmeed aluminium met een ijzersterke laag die bij dagelijks gebruik in een mensenleven niet zal slijten. Net als alle andere producten zijn ook deze pannen zorgvuldig getest op duurzaamheid, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. De bodem is voorzien van een roestvrijstalen schijf voor stabiliteit en vooral voor optimaal gebruik op inductie. De hitte wordt zo ook gelijkmatig verspreid om oververhittingpunten tijdens het koken te voorkomen. Hierdoor is ook het reinigen van de pan een fluitje van een cent.
De Provençaalse sauteerpannen zijn voorzien van twee handvaten en een glazen deksel.

Prijs v.a. 89 Euro. Verkrijgbaar in 24, 26, 28 en 30 cm

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl. Voor verkoopadressen kunt u bellen naar Le Creuset Benelux NV 040-254 98 48.