Recent verschenen persberichten

Het silicone van LE CREUSET

Geplaatst op dinsdag 12 April 2011

Le Creuset produceert behalve gietijzeren pannen en aardewerken schalen ook hoogwaardige keukenaccessoires van textiel en silicone. Het assortiment siliconen spatels wordt in 2011 uitgebreid en geheel vernieuwd. De spatels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Ze zijn voorzien van een ergonomische houten steel. De 6 verschillende koppen variëren van een smalle, multifunctionele spatel tot lepel en kwast. Allen zijn ze hittebestendig, flexibel en dankzij de afneembare steel geschikt voor de vaatwasser.

Meer silicone
Het is even wennen, maar toch is silicone een logische keuze voor een pannenfabrikant. Het materiaal is vuurvast (tot 425°C!), sterk en buigzaam waardoor het zeer geschikt is voor allerlei keukenaccessoires. Het kan de pannen niet beschadigen en is bestand tegen de hoge temperaturen die het gietijzer kan bereiken. Naast de nieuwe spatels heeft Le Creuset pannenlappen, onderzetters en een garde van hetzelfde hoogwaardige materiaal. De nieuwe siliconen producten komen in rood en zwart. De mini spatels zijn verkrijgbaar al in de kleuren rood, oranje, groen, geel en wit.

Le Creuset geeft 5 jaar garantie op haar siliconen producten.
De siliconen spatels zijn leverbaar in zwart en rood vanaf half april 2011

Grote spatel 16€90
Lepelspatel 16€90
Kwastspatel 12€90
Multifunctionele spatel 9€90
Kleine spatel 9€90
Middelgrote spatel 12€90
Pannenlappen (4) 9€90
Onderzetter 10€90
Garde 29€90

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl. Voor verkoopadressen kunt u bellen naar Le Creuset Benelux NV 040-254 98 48.