Recent verschenen persberichten

HOMEDICS meer wellness in huis

Geplaatst op maandag 10 September 2012

HoMedics® presenteert nieuw massagekussen voor rug, nek èn bovenbenen
Het Amerikaanse bedrijf HoMedics® komt met een vernieuwd massagekussen dat zich helemaal aanpast aan de lichaamsbouw. Dit nieuwe model telt twaalf massagefuncties op de rug en de schouders en is volledig in de hoogte en breedte verstelbaar. Daarnaast komen ook de dijen aan bod met een aantal massagekoppen met trilfunctie. HoMedics® is gespecialiseerd in massageapparatuur die Shiatsu massage toepast zonder menselijke handen. Dankzij dit gepatenteerde systeem kan men zich dagelijks ontspannen en kunnen de gevolgen van stress weggenomen worden. Het kussen kan op elk gewenst moment in elke stoel gebruikt worden. 

Shiatsu

Shiatsu massage is een traditionele Japanse techniek waarbij met de vingertoppen druk wordt uitgeoefend op de meridianen van het lichaam om zo eventuele blokkades op te heffen. Deze techniek stimuleert de “chi” (levensenergie) en verdrijft stress en spanning. De mechanische vingertoppen bewegen niet alleen horizontaal en vertikaal maar hebben nu ook dieptewerking op de spieren. Ze zijn uitgevoerd met een vibratiefunctie en een infrarood warmtesysteem waarmee een diepgaande spiermassage mogelijk wordt. De nieuwe CBS-1000 is zowel in de breedte als in de hoogte aan te passen aan het lichaam. Ook de hoogte van de massagepunten kan geregeld worden, zodat precies daar waar het nodig is druk kan uitgevoerd worden.

Twaalf massage functies
Met maar liefst 12 massagefuncties kan de CBS-1000 naar eigen wens instellen diverse shiatsu-, tril- en rolmassages uitvoeren. De rolmasssage maakt de spieren los en wordt geadviseerd voorafgaand aan de Shiatsu massage. De vibrerende functie verhoogt de bloedcirculatie, waardoor de stijfheid van de spieren wordt verminderd. Deze functie kan tegelijkertijd met zowel de rol- als de Shiatsu massage worden ingesteld. Het zelfde geldt voor de infrarood optie die een kalmerende warmte verspreidt om de spierspanning diepgaand te verzachten. Dit nieuwe massagekussen masseert ook de schouders mee. HoMedics integreerde eveneens in de zitplaats massageknoppen, die voor een deugddoende trillingsmassage van de bovenbenen zorgen.

Design
Om een dagelijkse massage te stimuleren heeft Homedics gezocht naar een tijdloos ontwerp dat in ieder interieur past, zodat men het kussen niet hoeft te ‘verstoppen’.  Het merk trok een Italiaanse designer aan, die ook voor een luxe automerk interieurs ontwerpt. De voormalige zwarte kleur heeft plaats voor gemaakt voor gedekt en trendy grijsbruin.  De CBS-1000 heeft ultrazachte opgevulde kussentjes aan beide zijkanten voor extra ondersteuning van de onderrug en armen. De ontwerper hield ook rekening met het gebruik van de CBS-1000 op een zachte ondergrond: het kussen is volledig aanpasbaar.

Bedieningsgemak
Met een afstandsbediening kan men de werking van de stoel verplaatsen naar een specifieke, pijnlijke of vermoeide plek in de rug. De Shiatsukussens van HoMedics® zijn onmiddellijk gebruiksklaar. Met de handige draagtas is hij eenvoudig mee te nemen en in iedere stoel te plaatsen. Men hoeft slechts het kussen aan te sluiten en het gewenste programma te kiezen. Met de apparatuur van HoMedics® wordt dit mogelijk gemaakt zonder veel tijd en geld kwijt te zijn, waar en wanneer u maar wilt.
Een dagelijkse massage van 15 tot 20 minuten volstaat voor een optimale reactie van het lichaam.

HoMedics® producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Mediamarkt en Saturn.
De CBS-1000 kost 369 euro incl. btw.
Voor meer informatie: www.homedics.nl
Einde persbericht_________________________________________________


Afbeeldingen downloaden