Recent verschenen persberichten

HOMEDICS presenteert shiatsu voetmassage apparaat

Geplaatst op donderdag 17 Juni 2010

NOOIT MEER VERMOEIDE VOETEN 
Het Amerikaanse bedrijf HoMedics® brengt een vernieuwde voetmassage die snel een einde maakt aan vermoeide voeten en tegelijkertijd het lichaam ontspant. Het apparaat combineert een rustgevende massage met voetreflex massage. De mechanische vingertoppen zorgen voor echte shiatsu massage die de reflexzones onder de voet masseren voor een rustgevende èn opwekkende werking van het gehele lichaam. HoMedics® is gespecialiseerd in massageapparatuur die Shiatsu massage toepast zonder menselijke handen. Dankzij dit gepatenteerde systeem kan men zich dagelijks ontspannen en kunnen de gevolgen van stress weggenomen worden. Het voetmassageapparaat kan eenvoudig met de tenen bediend worden en op elk gewenst moment van de dag op iedere plek gebruikt worden. 
Snel, efficiënt en heilzaam


Met de apparatuur van HoMedics® wordt ontspannen mogelijk gemaakt zonder veel tijd en geld kwijt te zijn, waar en wanneer men maar wilt. Een dagelijkse massage van 15 tot 20 minuten volstaat voor een optimale reactie van het lichaam. Het voet massageapparaat (FM-TS9) van HoMedics® bevat per voet drie tegengesteld draaiende bollen die alle zones van de voet kunnen bewerken. Het masseren van de punten onder de voet heeft een stimulerende werking naar het corresponderende punt in het lichaam. Daardoor activeren we de natuurlijke manier van genezing. Het infrarood warmtesysteem werkt ontspannend op de voeten en maakt optimale diepgaande massage mogelijk.
Shiatsu
Shiatsu massage is een traditionele Japanse techniek waarbij met de vingertoppen druk wordt uitgeoefend op de meridianen van het lichaam om zo eventuele blokkades op te heffen. Deze techniek stimuleert de “chi” (levensenergie) en verdrijft stress en spanning. Naast het voet massageapparaat FM-TS9 heeft HoMedics® meer shiatsu massage kussens in het assortiment: voor de rug/nek en voor de nek/schouders. Dankzij een uniek patent zijn deze apparaten van HoMedics® de enige ter wereld die Shiatsu massage mogelijk maken zonder menselijke handen.

HoMedics® producten zijn o.a. verkrijgbaar bij BCC, Mediamarkt, Saturn en Wehkamp.nl

De FM-TS9 voor de voeten kost 99.90 euro

Voor meer informatie: www.homedics.nl

HoMedics® is wereldleider op het gebied van wellnessproducten voor het grote  publiek. Het productaanbod telt zes categorieën: massagetoestellen, weegschalen, kuuroord, gezondheid en diagnose, slaapcomfort en sensoriële accessoires. De onderneming HoMedics® werd opgericht in 1987 en vestigde haar hoofdkantoor in Commerce Township, in Michigan (VS). De producten van HoMedics® worden in 50.000 verkooppunten verkocht verspreid over 60 landen. De doelgroep van HoMedics® telt niet minder dan 1,6 miljard consumenten ter wereld. Het Europese hoofdkantoor ligt in Tonbridge in het Verenigd Koninkrijk. De producten van HoMedics® worden exclusief gedistribueerd in de Benelux door de onderneming Distec International.


Documenten downloaden

Afbeeldingen downloaden