Recent verschenen persberichten

HOMEDICSĀ® presenteert: thuis professioneel ontharen

Geplaatst op dinsdag 22 Mei 2012

‘Me My Elos’ biedt nieuwe techniek voor ontharen.

Het Amerikaanse bedrijf HoMedics® heeft een nieuw ontharingssysteem op de Nederlandse markt gebracht. Me My Elos verwijdert lichaamsharen direct en langdurig met energie. Lichtpulsen met radiogolven (Elos) in combinatie met epileren of scheren zorgen voor ontharen en vermindering van de haargroei. Toch is het apparaat handzaam en eenvoudig thuis zelf te bedienen. Me My Elos is het enige apparaat dat deze nieuwe techniek voor thuis biedt.

Elos

Me My Elos is een epilator, scheerapparaat en lichtontharingssysteem in één. De Elos technologie wordt veel gebruikt door salonprofessionals voor permanente ontharing. Tijdens het scheren of epileren worden lichtflitsen (IPL- intense pulse light) geproduceerd, die in het haarzakje omgezet worden in warmte. Deze warmte vernietigt de activiteit in het haarzakje, waardoor er geen nieuwe haren meer teruggroeien. De radiogolven (RF = radio frequence) zorgen voor een diepere werking in de houd van de warmte. Zo wordt de haargroei snel, veilig en langdurig verminderd. Deze techniek is klinisch getest en gepatenteerd.

Handzaam en snel
Me My Elos bestaat uit een houder met een eenvoudig bedieningspaneel, een applicator met Elos cartridge en apart twee opzetstukken voor scheren en epileren. Een behandeling gaat net zo snel als scheren of epileren. In 30 minuten kan het hele lichaam onthaard worden. Door de applicator langzaam langs de huid te bewegen vindt het ontharen tegelijkertijd plaats met de Elos-behandeling op het haarzakje. Iedere 2 weken gebruik leidt tot 89% minder haargroei na 3 behandelingen.

Elk haar, ieder huidtype
De resultaten en de frequentie waarmee de behandelingen moeten plaatsvinden varieert al naar gelang het huidtype en haar. De Me My Elos kan op ieder huidtype  worden gebruikt (heel licht tot donker) op dezelfde manier als men gewend is om te epileren en scheren. Ook gevoelige delen van de huid, zoals onder de arm en in de lies kunnen behandeld worden. Zelfs in het gezicht doet de nieuwe techniek probleemloos zijn werk. Het resultaat is volledig vergelijkbaar met een professionele behandeling, die vele malen meer tijd en geld kost.
Me My Elos van HoMedics® is o.a. verkrijgbaar bij verkrijgbaar bij Media Markt, Saturn, fonc.nl, trendvertise.com

De Me My Elos kost 499,- euro incl btw.

Voor meer informatie: www.memyelos.com (binnenkort ook in het Nederlands)
Bekijk het korte filmpje: http://www.memyelos.com/flash/popup
Facebook: https://www.facebook.com/memyelos