Recent verschenen persberichten

In de olie met een chef bij CAZEBONNE

Geplaatst op woensdag 05 Mei 2010

Olijven plukken in Italië

Dankzij een nieuwe samenwerking kan Cazebonne nu ook een olijfolie arrangement bieden. Samen met het olijfoliedomein San Mauro organiseert het culinaire reisbureau vier unieke arrangementen tijdens de olijvenpluk. Deze bijzondere ‘belevingsreis’ biedt de mogelijkheid om olijven te plukken, te persen en de nieuwe olie te proeven. Tijdens de “San Mauro Cooking Master Class” wordt onder leiding van een bekende Chef gekookt. 

Het olijfoliedomein San Mauro is schitterend gelegen in de Sabijnse heuvels dicht bij Rome. Het is in handen van de Nederlandse Alie Doorten die een bijzondere passie heeft voor de olijfoliecultuur van de oude Romeinen. Tussen 21 oktober en 10 november worden vier culinaire reizen voor 15 à 18 mensen georganiseerd. Alie is zelf aanwezig om de pluk, de selectie van olijven en het persen te begeleiden. Zij ontvangt haar gasten persoonlijk en vertelt graag het verhaal achter de San Mauro olie.
De “San Mauro Cooking Master Class” wordt – afhankelijk van de periode - door diverse chef-koks verzorgd, waaronder Alain Alders van De Vrienden van Jacob, Paul Pollux van Restaurant Aubergine, Michèl Lambermon van Lambermons en Onno Kokmeijer van Ciel Bleu. Naast koken en olijvenplukken is er ook nog tijd om flink wat pure Italiaanse cultuur te snuiven.
Vertrekdata: 21, 24, 28 oktober en 7 november 2010
De prijs van dit vierdaagse arrangement is gebaseerd op een 2-persoonskamer en bedraagt € 695,- per persoon, inclusief alle transfers, ontbijt, lunch en diners.
Kijk op www.cazebonne.nl/pagina/sanmauro en www.oliosanmauro.nl

Voor meer informatie en boekingen tel: 072 - 511 6111
Cazebonne is een begrip in de reiswereld en culinair Nederland. Zij organiseren individuele arrangementen en groepsreizen op maat naar de vooraanstaande Europese wijn en gastronomische gebieden.

Einde Persbericht________________________________________________


Documenten downloaden

Afbeeldingen downloaden