Recent verschenen persberichten

Koel en Transparant met SCREWPULL

Geplaatst op dinsdag 06 November 2012

De universele flessenkoelers van Screwpull worden jaarlijks in nieuwe kleuren en dessins op de markt gebracht. Speciaal voor het einde van het jaar komt Screwpull met een goede oplossing om de wijn zichtbaar te maken in de koeler. Een open venster zorgt ervoor dat het etiket gewoon leesbaar is. Deze koeler heeft dezelfde koelcapaciteit als zijn gesloten collega’s. Zo hoeft een mooie wijn niet anoniem te blijven.

Wat opvalt aan deze universele wijnflessenkoeler is niet alleen het handige venster, maar vooral het hoogwaardige materiaal waar ze van zijn vervaardigd. Het ijzersterke polyester textiel is flexibel en heeft een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor nagenoeg alle 75 cl flessen, ook mousserende wijnflessen. Van binnen zorgt de gel voor een snelle en optimale koeling tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden of te brengen. Naast dit nieuwe venstermodel, zijn de koelers verkrijgbaar in wijnrood, zwart en zilver. Er is ook een linnenversie in bruin en beige. De mini uitvoering is vooral geschikt op het waterfles, frisdrank of blikje koel houden

Winkelverkoopprijs wijnkoeler is  €19,90 (incl. 5 jaar garantie)

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en onder beide logo’s worden gepresenteerd.

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.lecreuset.fr of bellen naar 040-254 98 48.
Einde persbericht __________________________________________________________


Afbeeldingen downloaden