Recent verschenen persberichten

LE CREUSET, het feest van de ministoofpotjes

Geplaatst op vrijdag 09 April 2010

Nieuwe trend zorgt voor nieuwe ideeën
De individuele porties blijken een geheel nieuwe trend in de Nederlandse keuken èn op tafel. Le Creuset heeft nu 12 verschillende kleuren mini stoofpotjes in haar assortiment. Dankzij de verschillende kleurtjes ontstaat het idee om een gehele verzameling aan te leggen en ieder zijn eigen (kleur) pannetje te geven. Le Creuset breidt haar assortiment verder uit met nieuwe kleuren, een nieuw concept èn nieuwe maten.

Nieuwe kleurtjes
Met de komst van de langgekoesterde lente heeft le Creuset een gelimiteerde serie van 3 lentegroene mini’s ontwikkeld. (prijs 45 Euro/3)

Daarnaast is de serie ‘matierie’ , gebaseerd op zwart-wit tinten, uitgebreid met een aarde tint. (prijs 55 Euro/4)

Concept
Het aantal kleuren is intussen uitgebreid naar twaalf (!), hetgeen vele combinaties mogelijk maakt. Dankzij een fraaie display een leuke cadeauverpakking kan met nu een eigen combinatie pannetjes samenstellen. (prijs 55 Euro/4)
       
(Ini)Mini & Maxi
De populariteit van de mini stoofpannetjes smaakt naar meer, groter en kleiner. Dit voorjaar introduceert Le Creuset een kleiner pannetje met een doorsnede van 8 cm voor hapjes en een grote broer met een doorsnede van 14 cm. Voor pastagerechtjes en eenpersoons gerechten.

De mini stoofpannetjes zijn zeer veelzijdig: men kan er hapjes, stoofschotels, taartjes, terrines of ragouts in bereiden en serveren. Ze zijn geschikt voor de oven, de grill en de magnetron, maar kunnen ook gerust in de vriezer. Het grootste plezier zit uiteindelijk in de vrolijke presentatie op tafel. Het aardewerk is zeer duurzaam: het wordt niet mat en barst of krast niet. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en kan zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven geplaatst worden. Door het dubbel geëmailleerde oppervlak zijn ze gemakkelijk te reinigen en absorbeert het materiaal geen geuren of aroma's.

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl. Voor verkoopadressen kunt u bellen naar Le Creuset Benelux NV 040-254 98 48.

Einde persbericht____________________________________________________________________


Documenten downloaden

Afbeeldingen downloaden