Recent verschenen persberichten

LE CREUSET kleurt je keuken

Geplaatst op maandag 01 September 2014

Le Creuset introduceert tal van accessoires voor de keuken in vrolijke kleurtjes. Bekend van de gietijzeren pannen in vele kleurstellingen, komt de Franse fabrikant met peper- en zoutstel, eierdopjes en koffiekopjes om de keuken op te fleuren.

Peper en zoutmolen
Versgemalen peper en zout mogen niet ontbreken in de keuken, noch op tafel. Voor ieder interieur is er wel een geschikte molen te vinden tussen de maar liefst 11 verschillende kleuren. Het klassieke ontwerp is gecombineerd met moderne technologie. De molens zijn gemaakt van ijzersterk ABS-polymeer met een roestvrijstalen maalmechanisme. Hiermee kan zowel grof als fijn gemalen worden en zal geen zoutcorrosie optreden.
Prijs: € 32,90 p.s.

Eierdopjes
De eierdopjes van Le Creuset zijn verkrijgbaar in een 10-tal verschillende kleuren. Per 6 of per 4 in een handige cadeauverpakking. De eierdopjes zijn, net als alle aardewerken producten van Le Creuset, kleur-, geur- en smaakneutraal dankzij het ijzersterke glazuur. De Le Creuset eierdop is vaatwasmachinebestendig.
Prijs: Doos van 6 “rainbow”: € 39,90, per 4: € 27,90,

Mugs

De aardewerken ‘Mugs’ zijn niet alleen voor koffie of thee, maar ook zeer geschikt om soep, desserts, ijs of tapa’s uit te serveren. Ook deze producten zijn van hoogwaardig geëmailleerd aardewerk en kunnen in de oven, onder de grill, in de magnetron, in de diepvriezer. Ze zijn  bestand tegen temperaturen van – 18 °C tot + 260 °C. en gemakkelijke te reinigen.
Verkrijgbaar in 3 maten en 10 keuren.
Prijs: espressokopjes (10 cl): € 54,90 per 6, koffiekopje (20cl): € 9,90 p.s., theebeker (0,35cl): € 12,90 p.s.

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl


Einde persbericht_________________________________________________________________


Afbeeldingen downloaden