Recent verschenen persberichten

LE CREUSET opent eigen merkwinkel

Geplaatst op dinsdag 16 September 2014

Amsterdam, 16 september 2014. Vandaag werd de eerste Le Creuset signature shop in Amsterdam door Chef Alain Caron officieel ingewijd met de onthulling van een spectaculaire rvs pannenlijn. Eerder deze zomer opende de winkel al haar deuren aan de Heiligeweg 22 voor het grote publiek. Le Creuset, bekend van het geëmailleerde gietijzeren kookgerei, beoogt met deze winkel een totaal belevenis van het merk neer te zetten. Het gehele assortiment is verkrijgbaar inclusief de producten van Screwpull die sinds 1979 onder het concern vallen. De nieuwe rvs pannenlijn is vanaf november in de winkels verkrijgbaar.


Sinds 1925 produceert Le Creuset geëmailleerd gietijzeren kookgerei van een uitzonderlijke kwaliteit. De productie vindt nog steeds plaats in de oorspronkelijke fabriek in Picardië. Le Creuset en Screwpull worden momenteel in diverse speciaalzaken in Nederland verkocht. Naast gietijzer bestaat het assortiment uit vele andere materialen, zoals aardewerk, gegoten aluminium en siliconen. De roestvrij stalen lijn heeft de zelfde vorm gekregen als het gietijzer en zal vanaf november in Nederland verkrijgbaar zijn. Chef Alain Caron is fan van het eerste uur. Hij wilde de speciale dag met de pers niet missen; “Ik ben opgegroeid met Le Creuset. Het is een prachtig kwaliteitsmerk dat een levenlang mee gaat.”

Adres: Heiligeweg 22, Amsterdam, 020 - 422 27 40
Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie en verkooppunten: www.lecreuset.nl.Einde persbericht______________________________________________________________________