Recent verschenen persberichten

Linnen zakken bij SCREWPULL

Geplaatst op donderdag 31 Maart 2011

Wijnkoelers in trendy stof en kleuren   
De universele wijnkoelers van Screwpull verschijnen dit jaar in beige en bruin linnen. Hiermee volgt de fabrikant van wijnaccessoires een van de modetrends van 2011-2012 voor kleding en interieur. Deze voorspellen warme aardetinten en stoere verfijnde stoffen. Eerder werden de koelers, geheel in de tijdgeest, uitgebracht in kleurige en glimmende designs. Om naadloos in de stijl van vandaag te passen is gekozen voor deze natuurgetrouwe stoffen en kleuren. De koelers sluiten om de buik en de hals van iedere 75 cl fles zodat deze snel en geheel gekoeld wordt.

Naast het modebewuste uiterlijk is het materiaal van deze universele wijnkoeler ook degelijk en sterk. De binnenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle vormen 75 cl flessen, ook flessen mousserende wijn. De gel tussen de isolerende lagen zorgen voor een snelle en optimale koeling tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden of te brengen. De koelers zijn tevens verkrijgbaar in polyester wijnrood, zwart en zilver.

Winkelverkoopprijs Linnen wijnkoeler is  €19,90 (incl. 5 jaar garantie)

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en onder beide logo’s worden gepresenteerd.

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.lecreuset.fr of bellen naar 040-254 98 48.

Einde persbericht


Documenten downloaden

Afbeeldingen downloaden