Recent verschenen persberichten

Nieuw assortiment bakvormen bij LE CREUSET

Geplaatst op woensdag 20 Februari 2013

Le Creuset, de expert op het gebied van pannen en keukenaccessoires, verrast dit voorjaar met een serie bakvormen. Deze zijn vervaardigd van staal, bekleed met een speciale supergladde antiaanbaklaag. De naam van het assortiment ‘Pâtiliss’ is een samenstelling van het Franse woord voor deegwaren (pâtes) en glad (lisse). Deze producten voor het bakken van taarten en cakes zijn stuk voor stuk geïnspireerd op het gereedschap van de professionele patissiers. De herkenbare oranje siliconen handvaten maken overnhandschoenen overbodig. Le Creuset geeft levenslang fabrieksgarantie op deze serie.

Zoet en zout
Het assortiment bestaat uit maar liefst 10 verschillende vormen. Allen geschikt voor zowel zoete als zoute creaties. Het materiaal is bestand tegen temperaturen tot 240 graden Celsius. Dankzij de speciale zeer veilige coating komt het deeg altijd gemakkelijk uit vorm en is de vorm eenvoudig te reinigen. Materiaal en vorm zijn goed doordacht en van zeer degelijke kwaliteit, zoals alle producten van Le Creuset. De fabrikant heeft zich in de loop der jaren naast haar beroemde gietijzer weten te onderscheiden in vele andere materialen voor allerlei warmtebronnen. Ook aardewerk, roestvrij staal, aluminium en siliconen worden door Le Creuset geproduceerd en met succes wereldwijd verkocht. Recentelijk bracht het merk zelfs een servies voor de thee en koffietafel op de markt. Met deze nieuwe bakvormen manifesteert Le Creuset zich weer in een heel nieuw marktsegment.

De serie Pâtiliss is verkrijgbaar vanaf eind april 2013

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl. Voor verkoopadressen kunt u bellen naar Le Creuset Benelux NV 040-254 98 48.

Einde persbericht_____________________________________________________________