Recent verschenen persberichten

Nieuw uit de keuken van BONNE MAMAN

Geplaatst op dinsdag 27 Juli 2010

Yoghurts en desserts in het koelschap
Het Franse merk Bonne Maman komt vanaf augustus met vier nieuwe producten. Naast de bekende vruchtenconfituur, kon men ook al enige tijd crème brûlée en crème caramel in de schappen vinden. Dit assortiment zal worden uitgebreid met twee smaken yoghurt en twee varianten desserts.
Yoghurt
Nederland kan vanaf volgende maand genieten van Bonne Mamans verse yoghurt op aardbeienconfituur en verse yoghurt met natuurlijke vanille. Men proeft de volle smaak van verse yoghurt met natuurlijk fruit of vanille. Net als alle producten van Bonne Maman zijn deze producten bereid zonder kunstmatige toevoegingen: met uitsluitend pure en natuurlijke ingrediënten.
Desserts
Na het succes van de Bonne Maman crème brûlée en de crème caramel, worden nu het rijstdessert en het griesmeeldessert geïntroduceerd. Ook deze producten zijn volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals verse melk, verse eieren, etc.
Traditioneel Frans recept
Alle producten van Bonne Maman zijn bereid volgens traditioneel Frans recept. De vruchtenconfituur is al decennia lang bekend. Herkenbaar aan de traditionele pot, het ‘handgeschreven’ etiket en de rood met wit geruite deksel. Deze authentieke elementen zijn ook terug te vinden bij alle yoghurts en desserts. In de vorm van traditionele potjes afgedekt met een geruite folie, zijn ze per twee of vier verpakt. Ter introductie ontvangt men vanaf september 1 euro retour op de Bonne Maman yoghurts en desserts. Meer informatie over deze actie en het assortiment vanaf september op www.bonnemaman.nl. Vanaf augustus verkrijgbaar bij Albert Heijn:
Verse yoghurt op aardbeien confituur, 4x 125 gr. (adviesprijs € 2,39)
Verse yoghurt met natuurlijke vanille, 4x 125 gr. (adviesprijs € 1,99)
Rijstdessert, 4x 100gr. (adviesprijs € 1,99)
Griesmeeldessert, 4x 100 gr. (adviesprijs € 1,99)