Recent verschenen persberichten

Op een roze lentewolk met LE CREUSET

Geplaatst op maandag 21 Maart 2016

Op een roze lentewolk met Le Creuset®

Le Creuset® speelt met vormen en kleuren uit de natuur. Aan het begin van de lente staat de bloesem letterlijk op tafel. De Franse pannenfabrikant brengt een vrolijke set in ‘mauve pink’ (paarsachtig roze) met minipannetjes in bloesemvorm. Deze producten inspireren tot verrassende voorjaarsrecepten met de geuren en de kleuren van de lente.   

 


Mauve Pink

Mauve Pink is paarsachtig roze kleur. De kleur paars wordt wel gezien als een symbool voor passie, inventiviteit, inspiratie, originaliteit en spiritualiteit. Terwijl roze een kleur van positiviteit en vrouwelijkheid weerspiegelt. Zo geeft Le Creuset® positieve energie aan de keuken en inspireert tot het creëren van de nieuwe gerechten en recepten zoals algenpasta met knapperige groentjes of rozenbrioche met suikeramandelen of rijstpap met Frambozen.

Assortiment

Het assortiment in mauve pink bestaat uit een serie gietijzeren pannen en aardewerken mini pannetjes. Beide materialen zijn zeer duurzaam en dankzij de dubbel geëmailleerde laag gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma's. Het barst, krast of schilfert niet en is vaatwasser bestendig. Bovendien  kan het gietijzer van Le Creuset® op elke warmtebron gebruikt en is 100% recyclebaar.

Ronde gietijzeren braad- /stoofpan 20, 24, 26 cm v.a. 189 euro
Ovale gietijzeren braad- /stoofpan 27 en 29 cm v.a. 239 euro
Aardewerken minicocotte 10 cm 22 euro

Duo van aardewerken minicocotte in bloesemvorm op dienblad: 34,90 euro

Deze Le Creuset® producten zijn vanaf 1 april 2016 te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels en diverse webshops.

Voor het complete assortiment kan men terecht bij een van onze signature shops:
-      Heiligeweg 22, 1012 XR Amsterdam, 020 4222740
-      Hoogstraat 31, 2531 AP Den Haag, 070 3311571

 

En online via www.lecreuset.com

 

Einde persbericht_______________________________________________________
Niet voor publicatie: Voor meer informatie en/of HR beeldmateriaal kunt u contact opnemen met CK Media Promotions, Nieuwe Boschstraat 13, 4811 CS BREDA. Colette Klautz 06-20141188, e-mail: colette@ckmp.nl website: www.ckmp.nl.

UITSCHRIJVEN VIA: colette@ckmp.nl