Recent verschenen persberichten

Professioneel koken met LE CREUSET

Geplaatst op maandag 21 September 2015

Le Creuset, de Franse fabrikant bekend van gietijzeren pannen, heeft haar assortiment uitgebreid met een serie professionele multifunctionele bak- en kookpannen. In de serie “Les Forgées” (letterlijk ‘gesmeed’) is een nieuwe professionele lijn ontwikkeld van  gesmeed aluminium met een RVS binnenzijde. Deze unieke combinatie van materialen is geschikt voor bakken, braden, sauteren, pocheren en laten sudderen. De vastgeklonken roestvrijstalen handvaten geleiden geen warmte voor een koelere en betere grip. De pannen zijn vormvast en daarmee geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.


Gesmeed aluminium

De ‘Forgées Pro’ zijn vervaardigd uit zeer dik gesmeed aluminium met een ijzersterke RVS binnenzijde die bij dagelijks gebruik in een mensenleven niet zal slijten. Het RVS zorgt voor een snelle verhitting en afkoeling, zodat met grote precisie gegaard kan worden. Net als alle andere producten zijn ook deze pannen zorgvuldig getest op duurzaamheid, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. De bodem is voorzien van een roestvrijstalen schijf voor stabiliteit en vooral voor optimaal gebruik op inductie. De hitte wordt zo ook gelijkmatig verspreid om oververhittingpunten tijdens het koken te voorkomen. Hierdoor is ook het reinigen van de pan een fluitje van een cent.Prijs v.a. 119 Euro.

Le Creuset®  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen en kookwinkels.
Voor het complete assortiment kan men terecht bij één van onze signature shops: Heiligeweg 22, 1012 XR Amsterdam, 020 4222740
Hoogstraat 31, 2531 AP Den Haag, 070 3311571

En online via www.lecreuset.nl

Einde persbericht_____________________________________________________________________________________
Niet voor publicatie: Voor meer informatie en/of HR beeldmateriaal kunt u contact opnemen met CK Media Promotions, Nieuwe Boschstraat 13, 4811 CS BREDA. Colette Klautz 06-20141188, e-mail:
colette@ckmp.nl website: www.ckmp.nl.

Uitschrijven via colette@ckmp.nl