Recent verschenen persberichten

Wilde wijnaccessoires bij SCREWPULL

Geplaatst op vrijdag 14 Oktober 2011

Screwpull, fabrikant van innovatieve wijnaccessoires, komt dit najaar met koelers en kubus wijnrekken in crocoprint. Deze hippe uitvoering geeft een opvallende uitstraling aan de producten. De wilde print wordt in drie kleuren gebracht: glanzend zwart, zilver en goud. Zeer gepast onder de kerstboom.

Winecube

Het kubus wijnrek, Winecube, is in- en uitvouwbaar wijnrek. Deze originele wijngadget is zeer praktisch in zijn eenvoud. De kubus ontvouwt zich tot een houder voor drie wijnflessen, waar men vervolgens nog drie flessen op kan stapelen tot een piramide. Eenmaal leeg kan deze ‘winecube’ weer ingerold en opgeborgen worden. Het grote voordeel van het kubuswijnrek is dat het overal van pas kan komen. Het kan gerust op tafel gezet worden en zal in menig keuken niet misstaan. Iedere plek die geschikt is voor wijn, is geschikt voor de winecube. In de nieuwe crocolook is deze gadget extra geschikt als cadeau voor de wijn- en designliefhebber.
Winkelverkoopprijs croco Winecube: 25 euro (incl. 5 jaar garantie)

Koelers
Naast het modebewuste uiterlijk is het materiaal van deze universele wijnkoeler zeer degelijk en sterk. De binnenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle vormen 75 cl flessen, ook flessen mousserende wijn. De gel tussen de isolerende lagen zorgen voor een snelle en optimale koeling tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden of te brengen. De koelers zijn tevens verkrijgbaar in polyester wijnrood, zwart,zilver en in linnen bruin en beige.
Winkelverkoopprijs Croco wijnkoeler: 19,90 Euro (incl. 5 jaar garantie)

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en onder beide logo’s worden gepresenteerd.

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.lecreuset.fr of bellen naar 040-254 98 48.


Afbeeldingen downloaden