Communiqués de presse récents

Een regenboog van pannen bij LE CREUSET

Geplaatst op vrijdag 30 Januari 2015

Kleur in de keuken wordt dé trend van 2015 waarin Le Creuset helemaal meegaat. Na de succesvolle introductie van tal van accessoires in vrolijke kleurtjes, is nu de regenboog over het gietijzer gegaan. De Franse fabrikant komt met maar liefst 15 verschillende kleuren braad-/stoofpannen. Daarnaast heeft “het icoon” een restyling ondergaan; dankzij nieuwe inzichten en technologieën zijn de handgrepen, het deksel en de binnenzijde verbeterd.

EIGEN SITE
De vernieuwde pannen hebben zelfs een eigen site gekregen. Op www.mijnnieuwelecreuset.nl is alles te lezen over de nieuwe kleuren, vormgeving en receptuur. Voor degene die niet kan kiezen uit de 15 kleuren, is er een speciale kleurentest. Zo kom je er achter welke kleur precies bij je past!

HOOGWAARDIGE KWALITEIT
Het gietijzer van Le Creuset heeft al 90 jaar de naam van hoogwaardige kwaliteit met eindeloze levensduur. Daar waar mogelijk past de fabrikant de pannen aan de moderne tijd aan en de eisen van de gebruikers. Zo maakt een nieuw sterker email aan de binnenzijde
de pan nog beter bestand tegen voedingszuren, krassen, thermische schokken en is hij makkelijker te reinigen. De braad-/stoofpannen zijn voorzien van ergonomische handgrepen die 45 % breder zijn dan de vorige voor een betere grip. Het ontwerp van het deksel is zo aangepast dat het beter sluit en het gerecht meer sappen en aroma’s behoudt. De roestvrij stalen knop is bestand is tegen alle temperaturen en is nu ook  ergonomisch.

ALLE WARMTEBRONNEN
Het gietijzer van Le Creuset is voor elke warmtebron geschikt (zelfs inductie). Daarnaast is het gietijzer
100% recyclebaar en energiezuinig, dus vriendelijk voor onze planeet. Op de gietijzeren pannen en grills wordt een levenslange fabrieksgarantie gegeven.

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl