Communiqués de presse récents

Glamour bij SCREWPULL

Geplaatst op dinsdag 06 Maart 2012

Wijnkoelers in trendy kleuren  
De universele wijnkoelers van Screwpull verschijnen dit voorjaar in roze en paars. Hiermee volgt de fabrikant van wijnaccessoires de modetrends voor 2012 van de grote ontwerpers. Deze voorspellen veel kleur, zowel pastel tinten als felle kleuren. Om naadloos in de stijl van vandaag te passen, is gekozen voor deze echte glamour kleuren.  De lente moet nieuwe energie en kracht geven en dat gaan we terug zien in onze kleding en interieur. De koelers sluiten om de buik en de hals van iedere 75 cl fles zodat deze snel en geheel gekoeld wordt.

 
Naast het modebewuste uiterlijk is het materiaal van deze universele wijnkoeler ook degelijk en sterk. De binnenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle vormen 75 cl flessen, ook flessen mousserende wijn. De gel tussen de isolerende lagen zorgen voor een snelle en optimale koeling tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden of te brengen. De koelers zijn tevens verkrijgbaar in wijnrood, zwart en zilver.

Winkelverkoopprijs wijnkoeler is  €16,90 (incl. 5 jaar garantie)

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en onder beide logo’s worden gepresenteerd.

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.lecreuset.fr of bellen naar 040-254 98 48.


Afbeeldingen downloaden