Communiqués de presse récents

Openen in kleur met SCREWPULL

Geplaatst op woensdag 16 September 2015

Naar aanleiding van het succes van het assortiment ‘Colors’ introduceert Screwpull®, de wijnaccessoire lijn van Le Creuset, haar nieuwe kelnersmessen in zeven opvallende kleuren. De kleuren rood, oranje, roze, paars, geel, groen en grijs komen overeen met die van de koelers en de vacuümpompen van deze serie. Dankzij hun dubbele hefboom blijft de spiraal mooi recht in de kurk zodat deze heel gemakkelijk verwijderd kan worden: geen gebroken kurken meer en geen stukjes kurk in de wijn. Deze hippe kelnersmessen in de kleuren van de regenboog zullen menig tafel en keuken in Nederland opfleuren.

Dubbele hefboom

De “SOMMELIER” van Screwpull is geheel toegerust voor de professionele sommelier maar voor de amateur net zo eenvoudig te hanteren. Het gekleurde heft is geheel aangepast aan de vorm van de hand. Een dubbele hefboom of twee-traps mechanisme geldt voor de meeste kenners als het prettigste systeem. Hoe diep de spiraal ook in de kurk wordt gedraaid, er is altijd voldoende ruimte de eerste hefboom op de hals te plaatsen en de kurk er tot halverwege uit te trekken. De gehele kurk wordt dankzij de tweede hefboom zonder al te veel kracht uit de flessenhals getrokken. Bij het gepatenteerde hefboomsysteem van de “SOMMELIER” van Screwpull veert de eerste hevel automatisch terug en geschiedt de tweede heffing even licht, soepel en efficiënt. Een lichte druk van de wijsvinger is voldoenden om de hevels steeds op de juiste plek op de flessenhals te drukken.          

Daarnaast bevat dit kelnersmes een ingenieus gekromd kartelmesje voor het moeiteloos verwijderen van de capsule en een handige opener voor kroonkurken

 Winkelverkoopprijs Kelnersmessen WT 130: € 19,90

Verkrijgbaar in 7 kleuren: rood, oranje, roze, violet, geel, groen en grijs

Info: www.lecreuset.nl