Communiqués de presse récents

WIJNMOODS; bepaal je wijnkeuze

Geplaatst op donderdag 27 Mei 2010

Kijk op www.mijnwijnmood.nl
Vanaf nu hoeven we voor het kiezen van de juiste wijn niet meer naar smaak of druif te kijken maar gewoon naar onszelf. Op de site www.mijnwijnmood.nl kan men een eigen moodboard creëren op basis waarvan passende wijnsuggesties worden gegeven.  Franse wijnen zijn namelijk net zo veelzijdig als de mens en met een beetje zelfkennis kan men verrassende wijnen ontdekken. Echte wijnkennis is niet vereist.

Franse wijnen bezitten menselijke karaktereigenschappen en kunnen zo naadloos aansluiten bij ieder persoon en bij ieder moment. Bij een bezoek aan de site kom je snel te weten welke wijnen het beste passen bij je eigen persoonlijkheid en de stemming van dat moment. Zo past de Côtes de Provence bij een relaxte bui, de Vouvray Brut bij een feestelijk gevoel en de Saint-Émilion Grand Cru bij romantiek. Een Vin de Pays d’Oc Viognier trek je open als je zin hebt in een avontuurlijk reisje op tamelijk onbekend terrein.

Deze nieuwe manier om wijnen te kiezen kan men vanaf vandaag testen op de website. Via een surf&win actie, maakt men kans op een speciale ‘Mood’ reis naar Frankrijk!

Einde persbericht____________________________________________________________________________
Deze campagne is een initiatief van Alterego marketing & creation in opdracht van Agrimer (het Franse productschap voor landbouw). Op horecabeurs Venuez’10 kreeg men een voorproefje, waarvan het filmpje te vinden is op egobites.blogspot.com.


Documenten downloaden

Afbeeldingen downloaden