PRESSROOM

DUALIT Foodprocessor met E-disk

Geplaatst op vrijdag 01 April 2011

Voor razendsnel kloppen van slagroom en eiwitten
Dualit, bekend van de professionele toasters, komt met een zeer complete foodprocessor in twee uitvoeringen op de markt. Onderscheidend van andere keukenmachines is onder meer de unieke e-disk die het mogelijk maakt eiwit en slagroom in enkele seconden te emulgeren. Daarnaast is goed nagedacht over het eenvoudige onderhoud en de ruimtebesparing in de keuken. De gesloten as in de kom zorgt voor een grote functionele inhoud zonder te knoeien. Met het verstelbare mes kunnen groenten feilloos in plakjes van 0,5 tot 7,5 millimeter dikte gesneden worden. Dankzij de zeer complete opbergbox voor de uitgebreide accessoire set en het compacte formaat neemt deze alleskunner minimaal plaats in.

De multifunctionele foodprocessor van Dualit vervangt diverse machines in de keuken. Met drie rvs hakmessen, (julienne) rasp, een verstelbaar snijmes en de e-disk kan al het hak-, snij- en mixwerk worden gedaan. De auto pulse functie laat de zeer krachtige maar toch stille motor met gelijkmatige interval werken waardoor bij het mengen van vloeistoffen een grotere hoeveelheid verwerkt kan worden. De machine staat als een huis ook bij het kneden van brood- of pizzadeeg mede dankzij de slimme rubberen voetjes voorzien van zuignappen. Beide uitvoeringen worden geleverd met drie in elkaar passende kommen hetgeen tussendoor afwassen overbodig maakt. Net als de toasters zijn de keukenmachines van Dualit met hun fraaie ronde vormen een lust voor het oog. De Dualit foodprocessor is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: de Compact met een 900 watt inductiemotor of de professionele XL met een 1.500 watt inductiemotor inclusief extra grote 2,25 liter kom en een bakkersdeeghaak.

Dualit foodprocessors zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf, Cook & Co en de betere kook- en huishoudwinkels. Prijs: Compact XL 900 € 299.-, Professionele XL 1500 € 399,-
(tijdelijk met gratis DUALIT keukenweegschaal t.w.v. € 49,00).

Voor verkoop informatie: www.itmonline.nl

video