PRESSROOM

Duitsland Genietland bij CAZEBONNE

Geplaatst op donderdag 28 Oktober 2010

Nieuwe arrangementen bij Cazebonne
Duitsland doet het goed bij de Nederlanders. Duitse wijnen winnen steeds meer terrein en vorig jaar werd ons oosterbuurland uitgeroepen tot meest favoriete bestemming voor korte vakanties. Reden voor Cazebonne om het assortiment culinaire wijnreizen in die richting uit te breiden. Het is bijna Bourgondisch genieten aan de Moezel of aan de Rijn op zo’n 300 kilometer afstand van de Nederlandse grens. Deze bestemmingen bieden alles waar men behoefte aan heeft tijdens een kort verblijf; fietsen, varen, wandelen, proeven en romantisch overnachten.

Actief of relaxed
Het Moezeldal en het Rijndal lenen zich bij uitstek voor een actief verblijf. Fietsend van ‘weingut’ naar ‘stube’, varend over de moezel of wandelend door de wijngaard ontdekt men de schilderachtige pracht van het Duitse land. Ook voor een relaxed arrangement zijn deze bestemmingen de moeite waard. Binnen enkele uren rijden ontvouwt zich een kompleet ander landschap dat bovendien dankzij het microklimaat hele aangename temperaturen biedt. Cazebonne heeft voor de zes arrangementen in Duitsland de meest karakteristieke plekjes geselecteerd.

Genieten
De arrangementen variëren van 3 dagen tot 8 dagen en men kan kiezen tussen relaxen, wandelen, fietsen en varen. Er wordt minimaal één bezoek aan een wijnproducent gebracht en aan een restaurant met typische streekgerechten. De overnachtingen zijn altijd goed verzorgd in plaatselijke kleinschalige hotelletjes. Bij elk programma staat genieten in ieder geval voorop. Kijk op: www.cazebonne.nl/duitsland

Prijs: Vanaf 285 Euro per persoon op basis van 2 pers.

Voor meer informatie en boekingen tel: 072 - 511 6111
Cazebonne is een begrip in de reiswereld en culinair Nederland. Zij organiseren individuele arrangementen en groepsreizen op maat naar de vooraanstaande Europese wijn en gastronomische gebieden.

Einde Persbericht________________________________________________