PRESSROOM

Kids op avontuur met Brinky

Geplaatst op vrijdag 21 Juni 2013

Brinky, bekend van de kinderkoeken choco fourré en mini sandwich biscuits, komt met 3 nieuwe varianten in de supermarkt te liggen. Vanaf 1 september zijn er ook Brinky Fruit Magic, Choco Magic en Black Magics. Brinky, die de meeste moeders nog kennen uit hun eigen schooltijd, krijgt een andere verpakking. Ze zijn voortaan herkenbaar aan een oranje kleur en ‘Brinky’ zelf. Brinky is een  avontuurlijk, energiek figuurtje, waar zowel jongens als meisjes zich in kunnen herkennen. Brinky’s zijn er om mee te nemen, uit te delen of thuis van te smullen.

Brinky…. altijd op zoek!
Kinderen op de basisschool zijn nieuwsgierig, ontdekken de wereld en houden van leuke maar vooral lekkere dingen. Net als de kinderen, is Brinky altijd op zoek naar iets lekkers. Hij trekt er op uit en beleeft de nodige avonturen, waarmee hij de fantasiewereld van kinderen prikkelt. Voor moeders zijn de Brinky’s ideaal; dankzij de verschillende verpakkingen zijn ze geschikt voor thuis, op school of om uit te delen. Een lekkernij tegen een betaalbare prijs. 

Brinky biedt een gevarieerd assortiment aan met 7 producten in verschillende formaten en smaken. Wanneer de scholen weer beginnen zijn alle producten van Brinky te koop bij de betere supermarkt.


Einde persbericht-------------------------------------------------------------------------------


Afbeeldingen downloaden