PRESSROOM

Koffie- en theetijd bij LE CREUSET

Geplaatst op dinsdag 23 Oktober 2012

Met het nieuwe servies van aardewerk
Le Creuset produceert al ruim 85 jaar met succes van alles om in en mee te koken: van gietijzeren pannen tot aardewerken ovenschalen en spatels van silicone. Met de integratie van de keuken en de woon/eetkamer, verhuist le Creuset mee van de keuken naar de (eet)tafel. Zo kwam men op het idee om ook producten voor de koffietafel en de high tea te ontwikkelen. Het hoogwaardige aardewerk leent zich uitstekend voor bekers, kopjes en theepotten. Het silicone voor de cupcake vormpjes. Zelfs een schoteltje voor het theezakje ontbreekt niet aan het nieuwe assortiment. De geëmailleerde fluitketels zijn al langer de grote lievelingen van het Nederlandse publiek.

Servies
Het koffie en thee servies is een uitbreiding van het assortiment aardewerk. Al het aardewerk van Le Creuset is geschikt voor de oven, de grill en de magnetron, maar kan ook gerust in de vriezer. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en kan zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven geplaatst worden zonder dat het barst, krast of glans verliest. Dankzij het dubbel geëmailleerde oppervlak zijn ze gemakkelijk te reinigen en absorbeert het materiaal geen geuren of aroma's.
Prijzen: bekers v.a 5,90 euro, theepotten v.a. 22,90 euro

Fluitketels
Nederland speelt een speciale rol voor Le Creuset als het om fluitketels gaat. Nergens worden er zoveel verkocht als in ons land. Wij zijn dol op die traditionele ketel op het fornuis. Het assortiment stalen fluitketels bestaat uit 6 modellen en 5 kleuren. Ook deze producten zijn dubbel geëmailleerd en  geschikt voor alle warmtebronnen, zelfs inductie. Het handvat en de fluit zijn van bakeliet (kunststof) en blijven koel zodat men ze altijd aan kan raken als het water kookt.
Prijzen fluitketels v.a. 59 euro

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl. Voor verkoopadressen kunt u bellen naar Le Creuset Benelux BV 040-254 98 48.

Einde persbericht________________________________________________________________