PRESSROOM

Le CREUSET introduceert vernieuwde serie voor inductie koken

Geplaatst op maandag 07 Mei 2012

Magnetik is magnifiek

Le Creuset lanceert haar nieuwste lijn MAGNETIK na jaren onderzoek naar de beste pan voor inductie. Koken op inductie betekent koken met pannen die optimaal contact hebben met de kookplaat en het magnetisch veld goed geleiden. Binnen de Magnetik lijn van Le Creuset bestaan alle pannen in zijn geheel (dus ook de zijkant) uit drie lagen. Twee roestvrij stalen lagen met daartussen een aluminium laag voor optimale warmtegeleiding. Deze pannen vervormen niet, koeken niet aan en zijn vaatwasmachinebestendig. Vanuit de fabriek wordt een levenslange garantie geboden.
     
Assortiment
Net als de andere producten van Le Creuset is deze serie van topkwaliteit en heeft men niets aan het toeval overgelaten. De handvaten zijn van roestvrij staal, maar dankzij de speciale vorm en bevestiging, blijven deze koel als de pan verhit wordt. De deksel kan rechtop gezet worden in het handvat. De buitenste laag RVS heeft een andere samenstelling (18/0) tegen vervormen en beschadigen dan de binnenste laag (18/10). Het aluminium tussen de lagen in komt niet in aanraking met de buitenlucht, opdat deze niet kan oxideren.
De serie Magnetik bestaat uit een 17-tal pannen, waar in september drie nieuwe modellen aan toegevoegd worden: een sauteerpan een Provençaalse sauteerpan en een kookpan met stoommand.

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl. Voor verkoopadressen kunt u bellen naar Le Creuset Benelux NV 040-254 98 48.

Prijzen: vanaf 85 euro (zie bijlage voor assortiment en prijslijst)


Documenten downloaden

Afbeeldingen downloaden