PRESSROOM

Meten is weten met SCREWPULL

Geplaatst op donderdag 11 Maart 2010

Screwpull is als de fabrikant van wijnaccessoires steeds innovatief op gebied van gebruiksvriendelijke producten voor wijnliefhebbers. De druppelvanger en de wijnthermometer zijn al jaren de meest geliefde accessoires voor de beginnende en gevorderde wijndrinker. Screwpull bedacht om ze samen te brengen in één instrument, waarbij de druppelring als houder fungeert om te voorkomen dat de thermometer naar de bodem zakt. In de verpakking is tevens lijstje met aanbevolen temperaturen gevoegd, zodat men precies weet welke wijn bij welke temperatuur geserveerd moet worden.

Het grote voordeel van de constructie is dat men de thermometer los kan laten hangen zonder dat lichaamswarmte de meting beïnvloedt. Daarnaast kan de thermometer tot in het hart van de fles zakken om met grote precisie de temperatuur weer te geven. De druppelring is modern uitgevoerd in antraciet staalkleur. Het handige doosje met de aanbevolen temperaturen in een fraai stalen plaatje gegraveerd is een lust voor het oog. Een Vaderdag cadeau van klasse!

5 Jaar garantie, een blijk van vertrouwen
Screwpull geeft 5 jaar garantie als bewijs van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van haar producten. Screwpull producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen.
> GARANTIE 5 JAAR
Winkelverkoopprijs van de ‘wijnthermometerset’ is € 24,-
Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.screwpull.nl of bellen naar 040-254 98 48


Afbeeldingen downloaden