PRESSROOM

SCREWPULLS koele Mo(nu)menten

Geplaatst op woensdag 16 April 2014

Screwpull, fabrikant van innovatieve wijnaccessoires, brengt dit voorjaar koelers met afbeeldingen van monumenten uit New York, Parijs en London. In deze ‘Big City Monuments’ uitvoering is de koeler zeer geschikt als cadeau of op de (terras)tafel. De koelers sluiten om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook op mousserende wijn- en champagneflessen.

De afbeeldingen van het Vrijheidsbeeld, de Eiffeltoren en de Big Ben maken de koelers extra leuk om mee te nemen op reis. Maar ze zijn zeker net zo geschikt om cadeau te geven aan een reislustige vriend of vriendin. Het materiaal van deze universele wijnkoeler is zeer degelijk en sterk. De universele koeler sluit om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook die van mousserende wijn. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden.


Winkelverkoopprijs koeler (WA-126): 22,90 euro (ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar)

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. U kunt ook terecht op onze (vernieuwde) website. Klik http://bit.ly/1nqhXCq.

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en met gezamenlijk logo’s worden gepresenteerd.