PRESSROOM

Stijlvol openen met SCREWPULL

Geplaatst op dinsdag 28 Oktober 2014

De meest efficiënte hefboom kurkentrekker van Screwpull is nu ook verkrijgbaar in metalen uitvoering. De greep van geborsteld aluminium geeft deze ‘Jet’ een nieuwe stijlvolle uitstraling. Zonder inspanning ontkurkt deze Screwpull zelfs de meest stroeve afsluiters van kunststof, plastic of natuurkurk. Net als in de vorige levermodellen van Screwpull is de spiraal opgewassen tegen maar liefst 2000 openingen en het mechanisme is beproefd om 35.000 flessen te ontkurken. (Dat is bij een gemiddelde van één fles per dag ruim 95 jaar).

De ‘Jet’ plaatst zich eenvoudig met één hand om de fles. Met een lichte knijpbeweging wordt hij om de flessenhals gestabiliseerd. Zo wordt de eindeloze spiraal altijd op de juiste plaats op de kurk gezet. Het overhalen van de hendel is nu slechts kinderspel. Dankzij de vlijmscherpe, dunne, gladde spiraal kan iedere afsluiter gemakkelijk doorboord worden en uit de fles getrokken. Met dezelfde beweging wordt de kurk uit de spiraal verwijderd.

De JET is naast de metalen uitvoering ook verkrijgbaar in grijs, zwart, rood en violet. De grijze versie is verkrijgbaar in een complete set met anti-druppelblaadjes en siliconen glasmarkeerders. Op alle levermodellen van Screwpull wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Winkelverkoopprijs Metalen Jet (LM 150)  119 euro

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.lecreuset.nl of bellen naar 040-254 98 48.
Einde persbericht __________________________________________________________


Afbeeldingen downloaden