PRESSROOM

TORRES, een beetje Zorro in het glas

Geplaatst op maandag 11 Juli 2011

Wijnhuis Torres is een samenwerking aangegaan met Joop van den Ende Theaterproducties om enkele van zijn wijnen te promoten. Gekozen is voor een joint promotion met de musical ZORRO. Daarbij wordt gezinspeeld op het karakter van het wijnhuis en deze Spaanse held: avontuurlijk, krachtig èn lekker. Verschillende acties in de theaters, op Social Media en bij Gall&Gall zullen deze zomer starten waarbij men kans maakt op een ontmoeting met de cast van Zorro, de musical (o.a. Tommie Christiaan).
Theaters, winkels en on-line
Torres wil met de actie een groot publiek aanspreken in navolging van de activiteiten in 2011 op de Margriet Winter Fair. Zo zullen in de theaters waar Zorro, de musical te zien is tapas receptenboekjes worden uitgedeeld. Op de winkelvloer zal men via halslabels met een unieke code naar de website www.torres.nl/meanttobeshared gestuurd worden. Daar maakt men kans op meer dan 100 prijzen waaronder een ‘Meet & Greet’ met de cast van Zorro. Daarnaast worden nog meer prijzen verloot op de Facebook fanpagina (www.facebook.com/torreswijnen). ‘Met dit concept wordt de consument op meerdere plaatsen met de kernwaarden van het product geconfronteerd.’ aldus Michel Le Roux van wijnmarketingbureau Alterego
Torres betrokken
Al meer dan drie eeuwen lang is de familienaam Torres met wijn verbonden. De kennis en liefde voor wijn is van generatie op generatie overgebracht. Deze traditie heeft samen met de toekomstvisie van Torres ervoor gezorgd dat Torres haar wijnen naar meer dan 120 landen exporteert. Vorig jaar ontving het bedrijf ‘Green Company of the Year Award’ vanwege de milieuvriendelijkheid in de productie. Sinds kort mogen de Chileense wijnen Van Torres (Santa Digna) het Fairetrade logo voeren vanwege hun sociale verantwoordelijkheid richting de medewerkers. Meer informatie op www.torres.nl.
De halslabelactie bij Gall&Gall loopt van 1 augustus t/m 15 oktober 2011. Zorro, de musical speelt tot medio januari 2011 in diverse theaters door heel Nederland (http://www.musicals.nl).


Afbeeldingen downloaden